Ingredientai
Makaronai
200
g
Kalakutienos krūtinėlės filė
250
g
Svogūnai su laiškais
2
vnt.
Citrinų sultys
60
ml
Aliejus
60
ml
Medus
1
šaukštas
Čiobreliai
2
šaukšteliai
Nektarinai
2
vnt.
Braškės
150
g
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
Išverdame makaronus pagal nurodymus ant pakuotės. Perpilame šaltu vandeniu ir paliekame nusausėti. Įkaitiname keptuvę su aliejumi.
Kalakutienos krūtinėlę supjaustome juostelėmis ir sudedame į keptuvę, kur kepame maždaug 4 minutes, kol apskrus iš visų pusių.
Dubenyje sumaišome smulkintus svogūnus, makaronus ir sudedame keptą kalakutieną. Sumaišome medų, likusį aliejų, citrinos sultis ir čiobrelius.
Padažą užpilame ant makaronų su kalakutiena. Dedame į šaldytuvą bent 4 valandoms. Prieš patiekiant supjaustome nektarinus ar slyvas, braškes ir sumaišome kartu su kalakutiena bei makaronais.
Atsiliepimai