Ingredientai

Salierai 2 vnt.
Obuoliai 1 vnt.
Lydytas sviestas 4 šaukštai
Kuminai žiupsnelis
Druska pagal skonį
Porcijos: 8
Originalus skonis.

Gaminimo eiga

Nupjaustykite vištieną nuo kaulų, nulupkite odelę. Mėsą smulkiai supjaustykite. Kaulus ir odelę užpilkite 2 litrais šalto vandens, kai užvirs, nugriebkite putas, įberkite druskos ir 30 min. pavirkite, o paskui nukoškite.

Salierus nulupkite, supjaustykite kubeliais. Svogūną smulkiai supjaustykite. Svieste pakepkite daržoves 6 min., suberkite į sultinį kartu su vištiena, kelis gabalėlius atidėkite. Virkite ant silpnos ugnies 25 min.

Perpilkite į trintuvą, sutrinkite, tada vėl supilkite į puodą. Obuolius supjaustykite šiaudeliais, išpjaukite sėkleles, kartu su kuminais apkepkite likusiame svieste, išimkite į lėkštę.

Toje pačioje keptuvėje 1 min. pakepkite atidėtus vištienos gabalėlius. Sriubą užvirinkite, išpilstykite į lėkštes, įberkite vištienos gabalėlių ir obuolio šiaudelių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai