Ingredientai

Ryžiai 2 puodeliai
Česnakai 3 skiltelės
Vanduo 3 puodeliai
Druska pagal skonį
Citrinos žievelė 2 šaukšteliai
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

1. Puode įkaitinkite aliejų ir suberkite smulkiai pjaustytą svogūną ir išspaustą česnaką.

2. Maišant kepkite apie 3-4 minutes, kol svogūnai gražiai pagels.

3. Suberkite špinatus ir maišant kepkite minutę - kol suminkštės.

4. Suberkite ryžius, druską, pipirus. Kepkite maišant dar kelias minutes.

5. Supilkite vandenį ir virkite ant mažos ugnies apie 20 minučių, kol nebeliks vandens.

6. Patiekiant apibarstykite citrinos žievele ir trupintu fetos sūriu.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai