Ingredientai
Špinatai
200
g
Ryžiai
2
puodeliai
Svogūnai
1
vnt.
Česnakai
3
skiltelės
Vanduo
3
puodeliai
Alyvuogių aliejus
2
šaukštai
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Fetos sūris
100
g
Citrinos žievelė
2
šaukšteliai
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
1. Puode įkaitinkite aliejų ir suberkite smulkiai pjaustytą svogūną ir išspaustą česnaką.
2. Maišant kepkite apie 3-4 minutes, kol svogūnai gražiai pagels.
3. Suberkite špinatus ir maišant kepkite minutę - kol suminkštės.
4. Suberkite ryžius, druską, pipirus. Kepkite maišant dar kelias minutes.
5. Supilkite vandenį ir virkite ant mažos ugnies apie 20 minučių, kol nebeliks vandens.
6. Patiekiant apibarstykite citrinos žievele ir trupintu fetos sūriu.
Skanaus!
Atsiliepimai