Ingredientai

Miltai 250 g
Druska žiupsnelis
Vanduo 3 šaukštai
Vištienos krūtinėlių filė 1 vnt.
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

Užminkykite tešlą: sudėkite miltus, sviestą (kambario temperatūros), kiaušinį, druską, vandenį. Gerai išminkykite, suvyniokite į maistinę plėvelę ir padėkite į šaldytuvą 30 min.

Vištienos filė išvirkite, atvėsinkite ir smulkiai supjaustykite. Pievagrybius arba kitokius grybus) ir svogūno galvutę supjaustykite ir pakepinkite aliejuje. Vėliau sudėkite supjaustytą paukštienos krūtinėlę. (Papildomai galite įdėti brokolių ir žiedinių kopūstų – juos reikia prieš tai išvirti).

Orkaitę įkaitinkite. Gilią apvalią kepimo formą truputį patepkite riebalais, tolygiai išklokite tešlą, prispausdami prie formos kraštelių. Ant viršaus dėkite įdarą. Paruoškite užpilą: plaktuvu suplakite tarkuotą sūrį, kiaušinius ir grietinėlę. Gautu mišiniu užpilkite pyrago įdarą ir dėkite kepimui į orkaitę. Kepkite apie 30 min.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai