Gaminimo eiga

1. Į maltą jautieną įmaišykite druskos ir pipirų. Suformuokite keturis stambokus mėsos kotletus.

2. Kiaušinį galite iškepti keptuvėje arba kepsninėje ant grotelių patiestą kelis kartus perlenktą kepimo folijos lakštą. Kiaušinio vartyti nereikia.

3. Kotletus kepkite kepsninėje ant grotelių. Mėsą vienąkart apverskite, kad pasimatytų kepimo žymės. Pirmą kartą apverskite maždaug po 5 minučių ir uždenkite kepsninės dangtį. Dar po kelių minučių mėsa bus paruošta.

4. Ant grotelių kartu su mėsa kepkite plonai supjaustytas šoninės juosteles.

5. Pomidorus supjaustykite griežinėliais ir pakepkite ant grotelių apie 5 minutes.

6. Sudėkite mėsą ant pašildytų bandelių, ant viršaus uždėkite sūrio ploną riekelę, keptus pomidorus, keptą kiaušinį, keptą šoninę ir užpilkite amerikietiško lauko kepsnių padažo.

Skanaus!
Santa Maria

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai