Gaminimo eiga

Svogūną ir česnaką nulupkite, smukiai supjaustykite. Dešrą supjaustykite gabalėliais. Papriką ir čili pipirus perpjaukite, sėklas išimkite, smulkiai supjaustykite.

Puode įkaitinkite aliejų, apkepinkite dešrą, čili pipirą, svogūną ir česnaką. Įdėkite pomidorų pastą, dar pakaitinkite, tada į puodą supilkite sultinį. Sudėkite pupeles ir smulkintus pomidorus, sriubą užvirkite.

Įdėkite raudonėlį, pasūdykite, pagardinkite pipirais, 20 min. pavirkite.

Į sriubą sudėkite smulkintą papriką, virkite dar kelias minutes. Susmulkinkite petražoles ir įdėkite į sriubą. Uždenkite puodą dangčiu ir palikite 5 min.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai