Ingredientai
Vanduo
250
ml
Konservuotos pupelės
800
g
Rūkyta dešra
300
g
Konservuoti pomidorai
500
g
Čili pipirai
2
vnt.
Svogūnai
1
vnt.
Česnakai
2
skiltelės
Pomidorų pasta
4
šaukštai
Petražolės
5
šakelės
Alyvuogių aliejus
pagal skonį
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Raudonėliai
žiupsnelis
Porcijos: 8
Gaminimo eiga
Svogūną ir česnaką nulupkite, smukiai supjaustykite. Dešrą supjaustykite gabalėliais. Papriką ir čili pipirus perpjaukite, sėklas išimkite, smulkiai supjaustykite.
Puode įkaitinkite aliejų, apkepinkite dešrą, čili pipirą, svogūną ir česnaką. Įdėkite pomidorų pastą, dar pakaitinkite, tada į puodą supilkite sultinį. Sudėkite pupeles ir smulkintus pomidorus, sriubą užvirkite.
Įdėkite raudonėlį, pasūdykite, pagardinkite pipirais, 20 min. pavirkite.
Į sriubą sudėkite smulkintą papriką, virkite dar kelias minutes. Susmulkinkite petražoles ir įdėkite į sriubą. Uždenkite puodą dangčiu ir palikite 5 min.
Atsiliepimai