Ingredientai
juodasis šokoladas
100
g
burokėlių tyrė
80
g
graikiškas jogurtas
60
g
maskarponės sūris
60
g
vanilės pasta
1
g
chia sėklos
5
g
šilauogės
80
g
žalioji citrina
1
vnt.
Porcijos: 1
Pudingo su burokėlių ir šokolado kremu – unikalus skonis: šiek tiek saldus ir šokoladinis su šilauogėmis. Jis gali sukelti įdomią ir malonią patirtį visiems, kurie mėgsta naujoves desertuose. Pudingas su burokėlių ir šokolado kremu galite į traukti į šventinį valgiaraštį.
Gaminimo eiga
* Ištirpinkite šokoladą dubenėlyje virš verdančio vandens vonelės.
* Sumaišykite šokoladą su burokėlių tyre ir sudėkite į konditerinį maišelį. Jei neturite konditerinių maišelių – nieko tokio, puošdami tiesiog naudokite šaukštą.
* Dubenėlyje sumaišykite maskarponės sūrį, graikišką jogurtą, vanilės pastą, puse šilauogių bei laimo žievelę. Sudėkite į konditerinį maišelį, (jei neturite, ne bėda).
* Į neaukštą stiklinę sudėkite maskarponės ir šilauogių kremą, šokoladą su burokėlių tyre, apibarstykite chia sėklomis, šilauogėmis ir užtarkuokite laimo žievelės.
Atsiliepimai