Ingredientai
MANTINGA spurgų „Donuts“
3
vnt.
kiaušinio
1
vnt.
pieno
0.5
stiklinės
cinamono
žiupsnelis
sviesto
30
g
mėtų lapelių
1
saujelė
Porcijos: 3
Jei laukiate svečių, paruoškite desertą, kokio jie tikrai dar neragavo – prancūziškas spurgų skrebutį. Trašku ir dieviškai saldu. Apkeptą prancūziškas spurgų skrebutį papuoškite mėtų lapeliais.
Gaminimo eiga
* MANTINGA spurgas „Donuts“ pjaukite pusiau.
* Dubenyje išplakite kiaušinį su pienu ir cinamonu.
* Keptuvėje išlydykite sviestą.
* Apatines spurgos dalis merkite į kiaušinio ir pieno plakinį. Kepkite svieste iš abiejų pusių po 2 min.
* Apkeptas spurgas sudėkite į lėkštę, šalia dėkite viršutines dalis ir papuoškite mėtų lapeliais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai