Ingredientai
česnako
1
skiltelė
svogūno
1
vnt.
IKI rozmarino
2
šakelės
IKI aitriosios paprikos
1
vnt.
alyvuogių aliejaus
4
v. š.
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
morkų
3
vnt.
IKI vištienos filė
1
vnt.
baziliko
4
lapeliai
Gaminimo eiga
1. Česnaką supjaustykite griežinėliais, svogūną, rozmariną, aitriąją papriką susmulkinkite, viską sudėkite į dubenį, įpilkite alyvuogių aliejaus, pagardinkite druska bei pipirais ir viską gerai išmaišykite.
2. Morkas pjaukite per puse, vištienos filė marinuokite su alyvuogių aliejumi, druska, pipirais.
3. Į kepimo skardą dėkite morkas, užpilkite svogūnų padažo, vištieną dėkite ant viršaus ir kepkite 180 °C temp. orkaitėje 15–20 min. Patiekite su baziliko lapeliais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai