Ingredientai
Bulvės
6
vnt.
Grietinėlė
100
ml
Sviestas
1
šaukštas
Kiaulienos faršas
400
g
Pievagrybiai
14
vnt.
Svogūnai
1
vnt.
Fermentinis sūris
100
g
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Česnakai
2
skiltelės
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Bulves išvirkite ir sutrinkite su sviestu, druska ir grietinėle.
2. Į keptuvę su įkaitintu aliejumi suberkite faršą, smulkiai pjaustytą svogūną ir pjaustytus pievagrybius. Išspauskite česnaką. Pagardinkite pipirais, druska. Maišant kepkite apie 10 minučių.
3. Į kepimo indą suberkite faršą. Išlyginkite.
4. Ant viršaus sudėkite bulvių košę ir išlyginkite.
5. Kepkite 20 minučių iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
6. Užbarstykite tarkuoto sūrio ir kepkite dar 5 minutes.
Skanaus!
Atsiliepimai