Ingredientai

Bulvės 6 vnt.
Sviestas 1 šaukštas
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Česnakai 2 skiltelės
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Bulves išvirkite ir sutrinkite su sviestu, druska ir grietinėle.

2. Į keptuvę su įkaitintu aliejumi suberkite faršą, smulkiai pjaustytą svogūną ir pjaustytus pievagrybius. Išspauskite česnaką. Pagardinkite pipirais, druska. Maišant kepkite apie 10 minučių.

3. Į kepimo indą suberkite faršą. Išlyginkite.

4. Ant viršaus sudėkite bulvių košę ir išlyginkite.

5. Kepkite 20 minučių iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

6. Užbarstykite tarkuoto sūrio ir kepkite dar 5 minutes.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai