Ingredientai

cukraus 1 a. š.
miltų 250 g
druskos žiupsnelis
Gauname skaitytojų prašymų pasidalinti picos tešlos receptu. Juk toks patiekalas bus ir sveikesnis, ir, tikėtina, daug skanesnis. Kaip ir bet kokį mielinį produktą gaminant, picos tešlą kildinimui reikia skirti laiko.

Gaminimo eiga

1. Šiltame vandenyje ištirpdykite cukrų ir mieles.

2. Miltus užpilkite vandeniu su mielėmis ir išmaišykite. Suberkite druską ir vėl išmaišykite.

3. Tešlą minkykite rankomis arba virtuviniu kombainu 5–7 min., gautą tešlą uždenkite maistine plėvele ir kildinkite orkaitėje su kildinimo funkcija apie 40 min. Tešla turėtų padvigubėti.

4. Iškilusią tešlą padalinkite per pusę ir rankomis suformuokite burbulus.

5. Gautus picos tešlos burbulus dar pakildinkite orkaitėje su kildinimo funkcija apie 20 min. Ir formuokite picos padą.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai