Ingredientai

Bulvės 3 vnt.
Žirniai 2 saujos
Vištienos sultinys 0.5 šaukštelio
Druska žiupsnelis
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

1. Žirnius užpilkite vandeniu ir palikite bent kelioms valandoms pastovėti (galite ir neužpilti, bet sriuba virs kiek ilgiau).

2. Žirnius suberkite į vandenį ir virkite.

3. Gana smulkiai supjaustykite bulves.

4. Bulves suberkite į puodą.

5. Smulkiai supjaustykite svogūnus ir šaltai rūkytą šoninę.

6. Svieste apkepkite svogūnus, kai pradės gražiai geltonuoti sudėkite šoninę.

7. Apkeptus svogūnus ir šoninę suberkite į puodą.

8. Įberkite druskos, pipirų ir vištienos sultinio.

9. Virkite, kol žirniai taps minkšti.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai