Mėsainis su karamelizuotais svogūnais ir bri sūriu – ne tik sotus, bet ir labai gardus. patiks ir jusm ir jūsų svečiams. Mėsainis su karamelizuotais svogūnais ir bri sūriu skanus ir šiltas, ir atvėsęs.

Gaminimo eiga

* Svogūną supjaustykite plonais šiaudeliais.

* Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sudėkite pjaustytus svogūnus. Suberkite cukrų.

* Troškinkite apie 15–20 min. ant nedidelės kaitros.

* Aliejumi apšlakstykite grilio groteles. Iš maltos jautienos suformuotą paplotėlį dėkite kepti ant įkaitinto grilio. Pagardinkite druska ir pipirais. Kepkite iš abiejų pusių po 2 min.

* Bri sūrį supjaustykite riekelėmis.

* Į svogūnus supilkite actą ir išmaišykite.

* MANTINGA brijošė mėsainių bandeles „Cosmos“ apkepkite ant grilio po 1 min. iš abiejų pusių.

* Ant paplotėlio sudėkite riekelėmis pjaustytą bri sūrį.

* Apkeptas bandeles patepkite medaus ir garstyčių padažu, sudėkite špinatų lapelius, paplotėlį su sūriu, karamelizuotus svogūnus ir viršutinę bandelę, apteptą padažu.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai