Ingredientai
Menkės filė
500
g
Pievagrybiai
200
g
Kiaušiniai
2
vnt.
Kukurūzų krakmolas
2
šaukštai
Druska
žiupsnelis
Aliejus
3
šaukštai
Porcijos: 4
Vietoj pievagrybių galite naudoti kitus šviežius grybus, tačiau jei tai ne baravykai, prieš gaminant juos apvirkite.
Gaminimo eiga
Filė nuplauti, nusausinti ir supjaustyti nedidelėmis juostelėmis.
Pievagrybius nuplauti, nusausinti, kiekvieną grybą supjaustyti ketvirčiais. Kiaušinius suplakti, pabarstyti druska.
Krakmolą suberti į lėkštę. Žuvies gabalėlius apvolioti iš pradžių kiaušinyje, paskui krakmole.
Keptuvėje įkaitinti šiek tiek aliejaus ir apkepti žuvį po pusantros minutės iš abiejų pusių, kol pagelsvės. Kitoje keptuvėje šešias minutes pakepti grybus.
Sudėti žuvį į grybų keptuvę, pabarstyti druska, pipirais ir dar pakepti viską kartu dvi minutes.
Atsiliepimai