Ingredientai
vidutinio mėlynojo svogūno
0.5
vnt.
makaronų
300
g
konservuotų pomidorų
200
g
konservuotų paprikų
100
g
šviežio mocarelos sūrio
100
g
tarkuoto kietojo sūrio
3
v. š.
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
baziliko lapelių
keletas
Šį makaronų apkepo receptą galime priskirti vieno puodo patiekalų. Kuriuos gaminti itin paprasta, mat tereikia ingredientus sumesti į vieną indą ir, kaip šiuo atveju, palikti kepti. Makaronų apkepas gal kiek ir kaloringas, bet labai gardus!
Gaminimo eiga
1. Svogūną supjaustykite plonais šiaudeliais.
2. Išvirtus makaronus sumaišykite su smulkintais konservuotais pomidorais, smulkintomis paprikomis, druska, pipirais ir smulkintu svogūnu. Sudėkite į kepimo formą.
3. Viską padenkite plėšytu mocarelos sūriu ir apibarstykite tarkuotu kietuoju sūriu.
4. Dėkite į 170 °C temp. orkaitę ir kepkite 15–20 min., kol viršus apskrus.
5. Iškepusį makaronų apkepą papuoškite baziliko lapeliais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai