Ingredientai
Makaronai
400
g
Vištienos filė
400
g
Porai
pagal skonį
Džiovinti abrikosai
15
vnt.
Karis
2
šaukšteliai
Česnakai
1
skiltelė
Vanduo
300
ml
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Saulėgrąžos
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Saulėgrąžas paskrudinkite. Porus supjaustykite griežinėliais, abrikosus perpjaukite pusiau.
Vištieną supjaustykite juostelėmis ir apkepkite aliejuje. Suberkite karį ir porus, kepkite toliau.
Kai porai apkeps, įspauskite česnaką ir sudėkite abrikosus, įpilkite vandens, prieskonių ir virkite 5 - 10 minučių ant silpnos ugnies. Pabaigoje pabarstykite saulėgrąžomis ir patiekite su makaronais.
Atsiliepimai