Ingredientai
Vištienos krūtinėlių filė
2
vnt.
Raudonieji svogūnai
1
vnt.
Kumpis rūkytas
75
g
Cukinijos
2
vnt.
Citrinos
2
vnt.
Alyvuogių aliejus
4
šaukštai
Makaronai tagliatelle
325
g
Schwartz aštrių itališkų prieskonių mišinys
3
šaukštai
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Sumaišykite alyvuogių aliejų, 1 citrinos sultis ir 1 VŠ Schwartz aštrių itališkų prieskonių mišinio. Į paruoštą marinatą dėkite vištieną, uždenkite ir palikite marinuoti 30 min, arba per naktį šaldytuve.
Įkaitinkite keptuvę, dėkite marinuotą vištieną ir kepkite 3-4 min, nepamirškite pamaišyti, kad gabalėliai tolygiai apskrustų.
Dėkite į keptuvę cukinijas ir likusias citrinos žieveles, citrinos sultis, Schwartz aštrių itališkų prieskonių mišinį. Viską kepkite dar 1-2min, kol užkais.
Į keptuvę įdėkite išvirtus makaronus ir švelniai viską sumaišykite, kad makaronai sugertų nuostabius skonius.
Patiekalą galite apšlakstyti ypač tyriu alyvuogių aliejumi. Patiekite su česnakine duona.
Atsiliepimai