Ingredientai
IKI GOURMET makaronų
100
g
IKI GOURMET pesto padažo
2
v. š.
IKI ŪKIS vyšninių pomidorų
1
sauja
smulkintų petražolių
1
saujelė
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
Makaronus su tunu paruošti labai nesudėtinga. Jei mėgstate žuvies patiekalus, bet neturite laiko, rinkitės šį – makaronus su tunu paruošite vos per 10 minučių.
Gaminimo eiga
1. IKI GOURMET makaronus išvirkite pasūdytame vandenyje.
2. Išvirtus makaronus sumaišykite su pesto padažu, druska, pipirais, per pusę perpjautais pomidorais, ½ skardinės konservuoto tuno bei smulkintomis petražolėmis.
3. Ant makaronų dėkite likusį konservuotą tuną.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai