Ingredientai
Makaronai
100
g
Grietinėlė
100
ml
Lydytas sūrelis
50
g
Bazilikai
žiupsnelis
Čiobreliai
žiupsnelis
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
Norimus makaronus suberkite į verdantį pasūdytą vandenį.
Kol makaronai verda supjaustykite rūkytą vištienos kumpelį ir suberkite į keptuvę su įkaitintu sviestu (sviesto įdėkite ne daugiau nei mažą šaukštelį).
Minutę apkepkite ir supilkite grietinėlę.
Palaukite, kol grietinėlė įkais ir sudėkite lydytą sūrelį.
Kaitinkite ant mažos ugnies ir maišykite, kol sūrelis ištirps.
Įberkite bazilikų ir čiobrelių.
Į padažą suberkite makaronus ir išmaišykite. Jei reikia, įberkite druskos.
Atsiliepimai