Ingredientai
svogūno
1
vnt.
briuselinių kopūstų
1
sauja
aliejaus
3
v. š.
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
vandens
šlakelis
IKI rozmarino
2
šakelės
vyšninių pomidorų
1
sauja
Gaminimo eiga
1. Svogūną susmulkinkite, briuselinius kopūstus perpjaukite pusiau. Įkaitintoje keptuvėje su aliejumi pakepinkite svogūną, sudėkite briuselinius kopūstus, pagardinkite druska ir pipirais, pakepkite 3–4 min.
2. Kai kopūstai apkeps, sudėkite virtus lęšius, gerai išmaišykite, įpilkite šiek tiek vandens, dėkite rozmarino šakeles ir vyšninius pomidorus. Viską troškinkite apie 5 min.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai