Ingredientai
Lavašas
1
vnt.
Varškė
1
pakelis
Majonezas
2
šaukštai
Rūkytos lašišos gabaliukai salotoms
1
pakelis
Krapai
1
žiupsnelis
Agurkai
1
vnt.
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Varškę ištrinkite su majonezu. Krapus susmulkinkite, agurkus supjaustykite kuo mažesniais gabaliukais.
Rūkytos lašišos filė gabaliukus taip pat susmulkinkite. Viską sumaišykite su varškės mase. Pagardinkite druska ir pipirais ir gautą masę tolygiai ištepkite ant lavašo lapo.
Lavašą stangriai susukite į vyniotinį padėkite į šaldytuvą bent kelioms valandoms, kad susigertų skoniai. Prieš patiekiant supjaustykite griežinėliais.
Skanaus!
Atsiliepimai