Ingredientai

Lavašas 1 vnt.
Brokoliai 1 sauja
Vištienos kulšelės 4 vnt.
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Čili pipirai 1 žiupsnelis
Grietinė 4 šaukštai
Alyvų aliejus 4 šaukštai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Išverdame vištienos šlauneles ir brokolius.

Įkaitiname keptuvę, įpilame alyvuogių aliejų ir pakepiname išilgai juostelėmis pjaustytą cukiniją. Apibarstome druska ir pipirais.

Lavašą ištepame grietine ir apdėliojame 2-3 mm storio sūrio griežinėliais. Pakeptas cukinijas dedame ant lavašo.

Įkaitiname orkaitę iki 180 – 200 C. Toje pačioje keptuvėje, kurioje kepinome cukinijas, apskrudiname suplėšytą vištieną.

Paplėšome ir išdoliojame brokolius su pakepinta vištiena, pabarstome čili pipirų.

Susukame lavašą, perpjauname per pusę, suvyniojame į foliją ir dedame kepti į orkaitę maždaug 15 minučių.

Virtuvės mitų griovėjai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai