Ingredientai
Lašišos filė
100
g
Gražgarstės
50
g
Baltieji ridikai
150
g
Juodasis sezamas
10
g
Svogūnai
vnt.
Kaparėliai
1
šaukštelis
Česnakai
1
skiltelė
Citrinų sultys
1
šaukštas
Garstyčios
pagal skonį
Petražolės
žiupsnelis
Krapai
žiupsnelis
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Druska
pagal skonį
Porcijos: 1
Gaminimo eiga
1. Lašišą ir svogūną supjaustome mažais kubeliais ir suberiame į dubenį.
2. Į dubenį suberiame česnaką, kapotus žalumynus, kaparėlius, pagal skonį įpilame garstyčių, citrinos sulčių, paskaniname druska bei pipirais.
3. Viską gerai išmaišome ir paliekame šaldytuve bent 1 valandai.
4. Sutarkuojame ridiką, suplėšome salotas. Sumaišome ir apibarstome juodojo sezamo sėklomis.
Skanaus linki recepto autorė – Dalia K.
Atsiliepimai