Ingredientai
lašišos filė
150
g
alyvuogių aliejaus
3
v. š.
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
pagal skonį
citrinos
1
vnt.
mėlynojo svogūno
1
vnt.
agurko
1
vnt.
vyšninių pomidorų
1
sauja
IKI salotų
1
sauja
moliūgų sėklų
0.5
saujos
Gaminimo eiga
1. Lašišos filė supjaustykite stambiais kubeliais, marinuokite alyvuogių aliejumi, druska bei pipirais.
2. Citriną, mėlynąjį svogūną, agurką supjaustykite griežinėliais, pomidorus – per pusę.
3. Ant iešmelio maukite lašišos filė ir citriną, kepkite įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių, kol pilnai iškeps.
4. Į lėkštę dėkite IKI salotų lapus, pjaustytas daržoves, moliūgų sėklas, keptą lašišos iešmelį.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai