Kruasanų sumuštiniai yra puikus pusryčių pasirinkimas. Tereikia sulaukti, kol iškeps kruasanai, o tada dar šiltus pertepti ir sudėti įdarą. Skanūs ir sotūs kruasanų sumuštiniai.

Gaminimo eiga

1. MANTINGA sviestinius kruasanus išimkite iš pakelio ir palaikykite kambario temperatūroje 30–40 min. Atitirpintus dėkite ant sviestinio popieriaus ir kepkite orkaitėje 170 °C temp. 16–18 min.

2. Iškeptus kruasanus perpjaukite išilgai per pusę ir patepkite majonezu.

3. Dėkite į kruasanų sumuštinius IKI saliamį, griežinėliais pjaustytą papriką ir IKI ŪKIS salotų lapus.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai