Ingredientai

Druska pagal skonį
Miltai šaukštas
Pienas 1 stiklinė
Sviestas šaukštas
Druska 1 žiupsnelis
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Kopūstus supjaustykite, sumeskite į puodą su pienu ir sviestu ir patroškinkite, kol suminkštės. Tada maišydami pamažu suberkite manų kruopas ir pavirkite dar maždaug 10 - 15 minučių.

Įmuškite kiaušinį, suberkite druską, viską gerai išmaišykite ir palikite masę atvėsti. Masei atvėsus, iš jos suformuokite kotletus, apvoliokite juos džiūvėsėliuose ir kepkite įkaitintoje keptuvėje su aliejumi, kol gražiai apskrus.

Padažui miltus pagruzdinkite svieste ir atskieskite karštu pienu, pilant jį po truputį. Padažą virkite 10 minučių visą laiką maišant, o išvirus pasūdykite.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai