Ingredientai
Gaminimo eiga
1. Sumaišykite kokosų pieną, augalinį pieną, klevų sirupą, vanilės sėklas, citrinos žievelę ir, jei naudojate, vanilės ankštį. Užvirkite. Palikite šiek tiek pastovėti, kad į pieną įsigertų skoniai.
2. Želatiną užpilkite šaltu vandeniu, išbrinkinkite ir ištirpinkite.
3. Perkoškite, išmeskite citrinos žievelę ir, jei naudojote, vanilės lazdelę.
4. Į želatiną įpilkite šiek tiek pieno mišinio, gerai išmaišykite ir pastoviai maišant supilkite visą likusį skystį.
5. Išpilstykite į indelius ar stiklines ir įdėkite į šaldytuvą, kol sustings (bent 4 valandoms, bet bus skanesnė, palaikyta ilgiau). Jei norėsite patiekti be indelių, juos kelias sekundes įmerkite į karštą vandenį ir apverskite ant lėkštės: panna cotta turėtų gražiai išslysti į lėkštę.
Atsiliepimai