Ingredientai
bulvių
250
g
morkų
100
g
žaliųjų žirnelių
125
g
raugintų agurkų
100
g
kiaušinių
2
vnt.
kaparėlių
3
v. š.
Porcijos: 5
Gaminimo eiga
1. Nuplaukite neluptas morkas, bulves ir jas išvirkite.
2. Atskirame puode kietai išvirkite kiaušinius – užteks 7–10 min.
3. Atvėsusias morkas, bulves bei kiaušinius nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Taip pat supjaustykite ir agurkus. Itin smulkiai supjaustykite nedidelį svogūną.
4. Visus ingredientus suberkite į vidutinio dydžio dubenį, užberkite druskos ir juodųjų pipirų bei smulkiai supjaustytų krapų ir petražolių. Dėkite bent du didelius šaukštus majonezo ir viską gerai išmaišykite.
Skanaus.
Receptu dalijasi IKI.
Atsiliepimai