Ingredientai
Vištienos filė
400
g
Kriaušės
2
vnt.
Sviestas
2
šaukštai
Pipirai
pagal skonį
Druska
pagal skonį
Kiaušiniai
2
vnt.
Miltai
3
šaukštai
Malti džiūvėsėliai
5
šaukštai
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Pelėsinį sūrį smulkiai supjaustykite ir sumaišykite su smulkiai pjaustytomis nuluptomis kriaušėmis ir minkštu sviestu.
2. Vištienos kepsnelius labai plonai išmuškite (tai pavyks padaryti, jei kepsnelį įdėsite tarp dvigubai sulenktos maistinės plėvelės).
3. Kepsnelius iš abiejų pusių apibarstykite druska ir pipirais.
4. Ant kepsnelio krašto dėkite įdaro ir susukite.
5. Kotletus apvoliokite miltuose, plaktame kiaušinyje ir maltuose džiūvėsėliuose.
6. Dėkite virti į įkaitintą aliejų. Virkite kol gražiai apskrus.
7. Patiekite su šviežiomis daržovėmis.
Skanaus!
Atsiliepimai