Ingredientai
Gaminimo eiga
Didesnius mėsos gabaliukus, pavyzdžiui, karbonadą, apverskite vieną kartą, įpusėjus kepimui. Mažesnes porcijas – patiekalus ant iešmo, vištos blauzdeles ar dešreles – vartykite dažniau. Paprastai ilgiau kepamas į foliją įvyniotas maistas (30–40 minučių, nors bulvės ant kepsninės krašto kepa valandą ar dar daugiau).
Jautienos gabalai (1,5 cm storio), su kaulais ar be jų – apie 2–3 minutes iš abiejų pusių.
Karbonadas (1,5 cm storio) – apie 4–6 minutes iš abiejų pusių.
Kiaulienos šašlykas – apie 15–20 minučių.
Kiaulienos filė (visas gabalas) – apie 20–30 minučių.
Vištienos filė (visas gabalas) – apie 30–40 minučių.
Vištų blauzdelės – apie 30–40 minučių.
Vištų sparneliai – apie 10–15 minučių.
Višta – apie 1 valandą.
Plonos kepsninės dešrelės – apie 5 minutes.
Lašiša arba upėtakis (1,5 cm storio) – apie 4–5 minutes iš abiejų pusių.
Baltijos silkė – apie 2–3 minutes.
Atsiliepimai