Ingredientai
Kiaulienos šonkauliukai
1.5
kg
Svogūnai
2
vnt.
Morkos
2
vnt.
Česnakai
4
skiltelės
Lauro lapai
5
vnt.
Rozmarinai (šakelės)
3
vnt.
Juodieji pipirai (nemalti)
pagal skonį
Teriyaki padažas
100
g
Cukraus sirupas
3
šaukštai
Česnakai
6
skiltelės
Aliejus
2
šaukštai
Pipirai
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Į puodą įpilkite tiek vandens, kam apsemtų šonkauliukus. Kai užvirs, nugriebkite putas.
Į verdantį puodą dėkite morką, svogūną, česnaką, laurų lapų, pipirų, druskos, cinamono lazdelę, žvaigždinio anyžiaus. Virkite ant lėtos ugnies apie 1 – 2 val., kol mėsą lengvai įdursite šakute.
Marinatui skirtus produktus sutrinkite virtuviniu kombainu.
Marinatu įtrinkite atvėsusius šonkaulius.
Palikite marinuotis 4–12 valandas.
Vartydami kepkite ant vidutinės kaitros žarijų.
Atsiliepimai