Ingredientai

Česnako skiltelė 8 vnt.
Kalendros ir bazilikai žiupsnelis
Medus 1 šaukštelis
Druska žiupsnelis
Juodieji pipirai žiupsnelis
Porcijos: 5
Iš šio kiekio pagaminsite 100 g kečupo, sako Alfas Ivanauskas.

Gaminimo eiga

1. Česnako skilteles iškepkite orkaitėje ar ant grilio kartu su alyvuogių aliejumi.

2. Dar karštą česnaką dėkite į trintuvą ir viską sumaišykite su pomidorų padažu, prieskoninėmis žolelėmis, druska, pipirais, medumi ir baltojo vyno actu.

ALFO PATARIMAI:

· Jei norėsite šį padažą laikyti ilgiau, jį reikėtų kelias minutes pavirti.
· Norint sustiprinti česnako skonį ir kvapą, galite įtarkuoti 1 šviežio česnako skiltelę.
· Šis kečupas tinka prie mėsos, žuvies ir daržovių patiekalų ar mėsainių.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai