Ingredientai
bulvės
2
vnt.
morkos
2
vnt.
saliero gumbas
250
g
čioriso dešra
250
g
česnakas
5
skiltelės
graikiniai riešutai
50
g
alyvuogių aliejus
50
ml
medus
20
ml
druska ir pipirai
pagal skonį
Porcijos: 3
Gaminimo eiga
* Įkaitinkite orkaitę iki 180°C temperatūros.
* Dideliame dubenyje sumaišykite kubeliais pjaustytus salierus, morkas, čioriso dešrą, smulkintus graikinius riešutus, česnaką, alyvuogių aliejų ir medų. Paskaninkite druska ir pipirais. Gerai permaišykite.
* Dėkite daržoves į AEG nelimpančią skardą ir kepkite orkaitėje 25-30 minučių. Nepamirškite kas 10 minučių pamaišyti.
* Tuo tarpu apšlakstykite šparagines pupeles alyvuogių aliejumi, pabarstykite druska ir pipirais. Pasibaigus kepimo laikui sudėkite į skardą šparagines pupeles ir viską kepkite dar 5 minutes.
* Iškepusiais daržoves pabarstykite žiupsneliu jūros druskos ir šviežia citrinos žievele.
* Patiekite garnyrą karštą.
Atsiliepimai