Ingredientai
Bulvės
800
g
Alyvuogių aliejus
1
šaukštas
Svogūnai
1
vnt.
Česnakai
1
skiltelė
Aitriosios paprikos milteliai
šaukštelis
Kuminai
1
šaukštelis
Kajeno pipirai
šaukštelis
Grietinė
1
šaukštas
Kalendros (šviežios)
žiupsnelis
Porcijos: 4
Aštrios keptos bulvės su grietinės padažu.
Gaminimo eiga
Gaminimas:
Sudėkite bulves į verdantį vandenį ir pavirkite 5min. Tuo tarpu keptuvėje įkaitinkite aliejų ir ant mažos ugnies pakepinkite svogūną (6 min). Suberkite česnaką, papriką, kuminus ir pakepinkite dar 2 min.
Bulves nusausinkite ir suberkite į keptuvę su svogūnais bei česnakais. Padidinkite ugnį. Kepkite apie 10 min, vis pamaišydami, kol bulvės bus iškepusios. Patiekite su grietine, pabarstyta kajeno pipirais ir kalendra.
Atsiliepimai