Ingredientai
Višta
1
kg
Sojos padažas
3
šaukštai
Medus
2
šaukštai
Apelsinų sultys
stiklinė
Česnakai
2
skiltelės
Raudonėliai
žiupsnelis
Juodieji malti pipirai
žiupsnelis
Čili pipirai
žiupsnelis
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Paruoškite marinatą: sumaišykite sojos padažą, medų, apelsinų sultis, česnaką, raudonėlius, juoduosius ir aitriuosius pipirus. Apipilkite vištos gabalėlius. Palaikykite šaldytuve 2-4 val.
Įkaitinkite orkaitę iki 175 laipsnių.
Išimkite vištieną iš šaldytuvo ir kartu su marinatu perkelkite į kepimo indą. Kepkite neuždengtą 1 ½ val. Vieną kartą pašlakstykite sultimis.
Atsiliepimai