Ingredientai
mėlynojo svogūno
1
vnt.
petražolių
0.5
saujos
alyvuogių aliejaus (kepimui)
3
v. š.
plėšytos vištienos
150
g
vandens
300
ml
BBQ padažo
3
v. š.
druskos
žiupsnelis
Porcijos: 1
Gaminimo eiga
1. Mėlynąjį svogūną supjaustykite griežinėliais, petražoles susmulkinkite.
2. MANTINGA brijošė mėsainių bandeles „Cosmos“ apkepkite keptuvėje iš abiejų pusių. Į įkaitintą keptuvę su alyvuogių aliejumi dėkite svogūną, berkite druskos, apkepkite ir sudėkite plėšytą vištieną, pilkite vandens, dėkite šaukštą BBQ padažo, troškinkite 3–5 min., nuolatos pramaišydami.
3. Ant bandelės vidinių pusių tepkite BBQ padažą, dėkite plėšytą vištieną, smulkintas petražoles.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai