Ingredientai
Raudonas sausas vynas
700
ml
Mandarinai
6
vnt.
Citrinos žievelė
1
vnt.
Rozmarinai
3
šakelės
Medus
50
g
Cinamonas
2
gabaliukai
Gvazdikėliai
3
vnt.
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
Penkis mandarinus nulupkite, žieveles supjaustykite juostelėmis, suberkite į puodą ir sugrūskite medine mentele. Sudėkite skiltelėmis išskirstytus mandarinus ir vėl sugrūskite mentele.
Supilkite vyną, sudėkite medų, juostelėmis supjaustytą citrinos žievelę, rozmarino šakelių viršūnėles, cinamoną ir gvazdikėlius.
Kaitinkite ant silpnos ugnies, kol beveik virs. Tada gerai išmaišykite ir supilstykite į stiklines ar puodelius. Papuoškite mandarino skiltelėmis ir rozmarino šakelėmis. Patiekite karštą.
Atsiliepimai