Ingredientai
Svogūnai
1
kg
Česnakai
4
skiltelės
SANTA MARIA čiobreliai
pagal skonį
SANTA MARIA lauro lapai
4
vnt.
SANTA MARIA akmens druska, malūnėlyje
pagal skonį
Cukrus
2
šaukšteliai
SANTA MARIA žvėrienos prieskonių mišinys
2
šaukšteliai
Rūkytas sūris
100
g
Vanduo
500
ml
Česnakai
2
vnt.
Raudonas sausas vynas
200
ml
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Nulupkite ir supjaustykite svogūnus bei česnakus ir šiek tiek pakepkite aliejuje.
2. Įberkite cukraus ir kepkite, kol gražiai paruduos.
3. Supilkite vyną, įdėkite prieskonių mišinio ir užvirinkite, kad išgaruotų alkoholis.
4. Įpilkite vandens ir virkite, kol svogūnai suminkštės.
5. Sutarkuokite sūrį.
6. Įdėkite česnako galvutes į orkaitę ir kepkite 20 minučių iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje.
7. Patiekite česnako galvutes kartu su sriuba.
Skanaus!
Atsiliepimai