Ingredientai
Kalakutienos krūtinėlės filė
700
g
Kiaušiniai
1
vnt.
Miltai
3
šaukštai
Malti džiūvėsėliai
60
g
Aliejus
2
šaukštai
Sviestas
1
šaukštas
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Citrinos
0.5
vnt.
Petražolės
žiupsnelis
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Gaminimas:
Miltus sumaišykite su druska ir pipirais. Išplakite kiaušinį. Suformuokite ovalios formos kalakutienos kepsnius, pavoliokite miltuose, kiaušinio plakinyje ir džiūvėsėliuose.
Paruoštus kepsnius 30 min. laikykite šaldytuve. Į keptuvę įpilkite aliejaus, įdėkite sviesto, įkaitinkite ir kepkite pjausnį iš abiejų pusių 10 min.
Patiekite su virtais makaronais. Papuoškite citrinos griežinėliais ir kapotomis petražolėmis.
Atsiliepimai