Ingredientai
Kalakutienos filė
400
g
Majonezas
4
šaukštai
Česnakai
2
skiltelės
Malti džiūvėsėliai
1
sauja
Fermentinis sūris
100
g
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Porcijos: 6
Už receptą dėkojame skaitytojai Laimai.
Gaminimo eiga
Kalakutienos filė supjaustykite apie 1 cm storio gabalėliais, lengvai pamuškite kad suminkštėtų. Pabarstykite druska ir pipirais.
Ištepkite majonezu, sumaišytu su skiltele išspausto česnako ir palikite kelioms minutėms.
Paruoštus mėsos gabalėlius apvoliokite džiūvėsėliuose ir apkepkite keptuvėje, nedideliame kiekyje aliejaus po 3 minutes iš abiejų pusių.
Apkeptą mėsą dėkite į kepimo skardą, ant kiekvieno gabaliuko uždėkite po puselę konservuoto persiko, pabarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 8-10 minutes.
Atsiliepimai