Ingredientai
Kalakutienos filė
500
g
Batonas
50
g
Grietinėlė
50
ml
Sviestas
100
g
Kmynai
žiupsnelis
Kiaušiniai
3
vnt.
Malti džiūvėsėliai
150
g
Grietinė
100
g
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Gaminimas:
Kalakutieną sumalkite, įmuškite kiaušinį, įberkite kmynų, įdėkite grietinėlėje išmirkytas batono riekeles, įberkite druskos bei pipirų. Tada viską dar kartą sumalkite ir iš gauto faršo suformuokite dešreles. Jas apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite įkaitintuose riebaluose, kol gražiai pagels.
Apkepusias dešreles sudėkite į puodą, užpilkite grietine ir truputį patroškinkite. Patiekite su bulvių koše arba virtomis bulvėmis, papuoškite žalumynais.
Atsiliepimai