Ingredientai
agurko
0.5
vnt.
mėtų lapelių
1
sauja
krapų
1
saujelė
česnako
1
skiltelė
graikiško jogurto
3
v. š.
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
citrinų sulčių
1
v. š.
alyvuogių aliejaus
1
v. š.
Porcijos: 3
Jogurtinis padažas tiks ruošiant salotas, prie mėsos patiekalų. o paruošti labai paprasta. Šis jogurtinis padažas patisk ir gurmanams.
Gaminimo eiga
* Agurką sutarkuokite stambia tarka. Mėtos lapelius ir krapus susmulkinkite. Įtarkuokite česnako skiltelę, sudėkite jogurtą.
* Pagardinkite druska, pipirais ir citrinų sultimis.
* Apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir papuoškite krapų šakelėmis.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai