Ingredientai
Ryžiai
1.5
stiklinės
Susmulkinta virta vištiena
3
stiklinės
Sviestas
2
šaukštai
Svogūnai
1
vnt.
Kedro riešutai
2
šaukštai
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Cinamonas
šaukštelis
Karis
šaukštelis
Vištienos sultinys
4
stiklinės
Džiovinti abrikosai
6
vnt.
Razinos
sauja
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Užpilkite ryžius verdančiu vandeniu ir palikite pastovėti 2 val.
Išlydykite sviestą, jame apkepkite smulkintus svogūnus, kedro riešutus, vištienos gabalėlius, suberkite druską, pipirus, karį ir cinamoną.
Kruopščiai viską išmaišykite, tada suberkite ryžius, supilkite vištienos sultinį, suberkite smulkintus abrikosus ir razinas.
Troškinkite, kol ryžiai bus visiškai išvirę.
Atsiliepimai