Ingredientai
Svogūnai
1
vnt.
Aliejus
2
šaukštai
Moliūgai
300
g
Paprikos
150
g
Vištienos filė
200
g
Karis
2
šaukšteliai
Sultinys
300
ml
Kokosų pienas
400
ml
Laimo vaisių sultys
3
šaukštai
Žuvies padažas
3
šaukšteliai
Žuvies padažas
3
šaukšteliai
Cukrus
2
šaukšteliai
Čili pipirai
1
vnt.
Kalendros
1
žiupsnelis
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Įkaitintame aliejuje apkepinkite šiaudeliais pjaustytą svogūną. Užberkite karį ir maišant pakepinkite.
Berkite kubeliais pjaustytą vištieną, papriką ir moliūgą. Supilkite sultinį ir kokosų pieną. Troškinkite ant lėtos ugnies, kol sutirštės(apie 20-25 min.).
Supilkite žuvies sultinį, laimo sultis, suberkite cukrų. Dar truputį pakaitinkite.
Patiekite troškinį apibarstę smulkintomis kalendromis ir aitriąja paprika.
Atsiliepimai