Ingredientai
jautienos faršas
400
g
maltas kuminas
3
g
kvapieji pipirai
3
g
druska
pagal skonį
saldžioji paprika
2
vnt.
kietasis sūris
50
g
majonezas
100
g
„Sriracha“ padažas
30
g
raudonasis svogūnas
1
vnt.
šviežia kalendra
žiupsnelis
Porcijos: 3
Paprastai faršu įdarytos saldžiosios paprikos patinka visiems, žinoma, tiems, kas neatsisako valgyti mėsos. Spalvingas, kvapnus, sotus patiekalas tikrai pradžiugins valgio laukiančius artimuosius. Gaminkite įdarytas saldžiąsias paprikas pietums ar vakarienei.
Gaminimo eiga
* Į keptuvę suberkite faršą, užberkite prieskonių, druskos ir maišydami kepkite. Iškepusią mėsą supilkite į indą.
* Paprikas perpjaukite pusiau, išimkite sėklas ir į vidų dėkite paruoštos mėsos, užtarkuokite sūrio.
* Įdarytas paprikas sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje 20 minučių.
* Kol kepa, paruoškite padažą: majonezą sumaišykite su „Sriracha“ padažu.
* Iškepusias paprikas apšlakstykite paruoštu padažu ir apibarstykite svogūno pusžiedžiais bei kalendros lapeliais.
Atsiliepimai