Ingredientai
mėlynųjų svogūnų
2
vnt.
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
raudonojo vyno acto
2
v. š.
vandens
2
v. š.
cukraus
žiupsnelis
smulkintų svogūnų laiškų
1
v. š.
Porcijos: 5
Greitai marinuoti svogūnai pravers prie mėsos patiekalų. Puiku tai, kad marinuoti tereikia vos 10–15 minučių. Greitai marinuoti svogūnai jūsų tikrai nenuvils.
Gaminimo eiga
1. Svogūnus supjaustykite plonais šiaudeliais.
2. Pagardinkite druska, pipirais. Užpilkite actu, vandeniu ir cukrumi. Išmaišykite ir pamarinuokite 10–15 min.
3. Svogūnus išmaišykite su smulkintais svogūnų laiškais. Patiekite pagardinę pipirais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai