Ingredientai
Fermentinis sūris
100
g
Pomidorai
4
vnt.
Kiaušiniai
3
vnt.
Grietinė
200
g
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Bazilikai
sauja
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Šaldytą sluoksniuotą tešlą atšildykite ir iškočiokite į skardos dydžio lakštą. Išklokite ja kepimo skardą.
Kiaušinius išplakite, sumaišykite su grietine ir tarkuotu fermentiniu sūriu. Pagardinkite druska, pipirais ir puse susmulkintų bazilikų.
Kiaušinių masę supilkite ant tešlos. Ant viršaus išdėliokite pjaustytus skiltelėmis pomidorus. Dėkite į įkaitintą orkaitę ir kepkite maždaug 15 minučių, kol tešlos kraštai gražiai apskrus.
Papuoškite bazilikų lapeliais ir patiekite.
Atsiliepimai