Ingredientai
ilgavaisio agurko
0.5
vnt.
mėlynojo svogūno
1
vnt.
pomidorų
2
vnt.
saliero lapkočio
1
vnt.
meliono
100
g
čiabatos
2
riekelės
česnako
2
skiltelės
vandens
100
ml
raudonojo vyno acto
2
v. š.
druskos
žiupsnelis
alyvuogių aliejaus
5
v. š.
juodųjų pipirų
žiupsnelis
mėtos lapelių
keletas
Porcijos: 1
Gaspačas su melionais ir mėtomis – pats geriausias patiekalas karštą dieną. Ir gaivu, ir sotu. Gaspačas su melionais ir mėtomis neabejotinai taps viena mėgiamiausių sriubų.
Gaminimo eiga
* Daržoves, melioną ir duoną stambiai supjaustykite, sudėkite į trintuvą kartu su česnaku.
* Supilkite vandenį, actą, aliejų ir druską. Gerai sutrinkite iki vientisos konsistencijos.
* Sumaltą sriubą supilkite į lėkštę, apšlakstykite alyvuogių aliejumi, pagardinkite šviežiai grūstais pipirais ir mėtos lapeliais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai