Ingredientai

Vištienos krūtinėlių filė 300 g
Aliejus 1 šaukštas
Druska žiupsnelis
Čiobreliai žiupsnelis
Pienas 300 ml
Karis šaukštelis
Porcijos: 4




Sotus ir nesunkus patiekalas.

Gaminimo eiga

Vištienos krūtinėlę nuplaukite, apdžiovinkite popieriniu rankšluosčiu ir 5 min kepinkite aliejuje. Įberkite druskos ir pipirų.

Gilią kepimo formą ištepkite riebalais. Kopūstą nuplaukite, nuvalykite ir supjaustykite. Krūtinėlę supjaustykite šiaudeliais, sumaišykite su kopūstais ir nevirtais makaronais. Sudėkite į kepimo formą.

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Čiobrelius nuplaukite ir nudžiovinkite, nuskabykite lapelius. Grietinę sumaišykite su pienu, sultiniu ir tarkuotu sūriu. Įberkite druskos, pipirų, kario. Įberkite čiobrelio lapelių ir kapotų riešutų, išmaišykite.

Ant produktų kepimo formoje tolygiai užpilkite riešutų–sūrio padažo ir pusvalandį kepkite orkaitėje. Apkepą patiekite neišimdami iš formos. Papuoškite čiobrelio šakele.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai