Ingredientai
Vištienos krūtinėlių filė
300
g
Aliejus
1
šaukštas
Druska
žiupsnelis
Juodieji malti pipirai
žiupsnelis
Savojos kopūstai
1
vnt.
Makaronai
250
g
Čiobreliai
žiupsnelis
Grietinė
200
g
Pienas
300
ml
Vištienos sultinys
250
ml
Fermentinis sūris
100
g
Karis
šaukštelis
Lazdyno riešutai
50
g
Porcijos: 4
Sotus ir nesunkus patiekalas.
Gaminimo eiga
Vištienos krūtinėlę nuplaukite, apdžiovinkite popieriniu rankšluosčiu ir 5 min kepinkite aliejuje. Įberkite druskos ir pipirų.
Gilią kepimo formą ištepkite riebalais. Kopūstą nuplaukite, nuvalykite ir supjaustykite. Krūtinėlę supjaustykite šiaudeliais, sumaišykite su kopūstais ir nevirtais makaronais. Sudėkite į kepimo formą.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Čiobrelius nuplaukite ir nudžiovinkite, nuskabykite lapelius. Grietinę sumaišykite su pienu, sultiniu ir tarkuotu sūriu. Įberkite druskos, pipirų, kario. Įberkite čiobrelio lapelių ir kapotų riešutų, išmaišykite.
Ant produktų kepimo formoje tolygiai užpilkite riešutų–sūrio padažo ir pusvalandį kepkite orkaitėje. Apkepą patiekite neišimdami iš formos. Papuoškite čiobrelio šakele.
Atsiliepimai