Ingredientai
Cukrus
1
stiklinė
Morkos tarkuotos
3
stiklinės
Kiaušiniai
2
vnt.
Kvietiniai miltai (Kauno grūdų „Ekstra“)
2.5
stiklinės
Aliejus
stiklinė
Prieskoniai meduoliams
2
šaukšteliai
Kepimo milteliai
1
šaukštelis
Juodųjų serbentų sirupas
šlakelis
Cukraus pudra
1
šaukštas
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
Išplakite kiaušinius kartu su cukrumi. Tada įpilkite aliejaus ir dar paplakite. Viską pamažu maišydami dėkite miltus, kepimo miltelius, meduolių prieskonius. Įmaišykite tarkuotas morkas.
Tešlą pilkite į riebalais išteptą formą ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 45 minutes. Iškeptą pyragą patepkite pakaitintu juodųjų serbentų sirupu ir apibarstykite cukraus pudra.
Atsiliepimai